OVER ARTINA

Ik, Artina van Es woon sinds 6 jaar in Zwitserland.

Ik heb 3 prachtige kinderen waar ik met veel liefde mijn aandacht en tijd aan geef. Daarnaast hebben mijn man en ik een Guesthouse. We hebben al voor heel veel gasten mogen bijdragen aan een geslaagde vakantie.

Ik heb al een tijd het verlangen om mijn talenten meer in te kunnen zetten en hier vorm aan te kunnen geven. Je mogelijkheden gebruiken en je inzetten voor het goede.
Hadassa is daarvan een gevolg. Ik heb al jarenlang bepaalde thema’s die mijn leven kruisen.

Gezondheid en Beweging. Ik ben geïnspireerd door het menselijk lichaam en door het feit dat we zelf invloed kunnen hebben op het welzijn van ons lichaam. Ik geloof dat we het waard zijn om met zorg met onze gezondheid en ons lichaam om te gaan. Ik heb in het verleden mogen werken in een sportschool voor vrouwen. Daar heb ik geleerd, dat gezondheid elke keer weer een keuze is, die je alleen zelf kunt maken en uitvoeren.
Ik heb zelf een man en een zoon met diabetes en ben daardoor dagelijks bewust van de invloed van een gezonde levenstijl. Ook heb ik eerder gezondheidsweken mogen organiseren. Hier heb ik gezien hoe een optimale omgeving een mens positief kan beinvloeden om aan je gezondheid te werken.
Ik geloof, dat ik samen met mijn team dat onze gezondheidsweek in een korte tijd positief mag bijdragen aan uw gezondheid. Deze gedachte maakt mij blij.

Vrouwen, Ik heb al veel mogen samenwerken met vrouwen. Ik ben geïnspireerd door het onderscheid tussen mannen en vrouwen. Ik ben opgegroeid met 8 vrouwen in huis en ik heb gezien hoe vrouwen elkaar kunnen opbouwen en afbreken. Ik geloof, dat een vrouw zoals ze bedoeld is, zo mooi is en zo veel kan toevoegen aan deze wereld.
Ik geniet ervan dat mensen bij Hadassa krachtiger, moediger en mooier worden.

Geloof, Ik heb in mijn leven al veel verschillende christelijke stromingen mogen zien en beleven. Dit heeft mij verrijkt. Dit heeft me de mogelijkheid gegeven om verschillende mensen met verschillende geloofsbelevingen te mogen leren kennen en begrijpen. Ik geloof in God en dat alles wat in de Bijbel geschreven staat waar is.

Be Blessed to be a Blessing.

Over Artina